dimarts, 18 de novembre del 2008

ATENEA inicia el nou curs 2008-2009



Com cada setembre, ATENEA es posa en marxa amb una bona selecció d’activitats creatives, interessants, formatives, saludables i divertides, adreçades a totes les dones de Corbera.

Enguany hem començat amb una xerrada sobre medicina interna i endocrinologia. Va tenir lloc el passat dimecres, 17 de setembre, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, i va anar a càrrec del Dr. JAUME MORATÓ GRIERA. El doctor Morató és ben conegut de les nostres associades, que aprecien el seu llenguatge planer i entenedor i el bon humor amb què ens dóna els consells de més difícil seguiment (ai, les dietes!). Bona mostra de l’interès que desvetlla, va ser la nombrosa assistència que vàrem aconseguir.



Dins del capítol d’activitats relacionades amb la salut, no podem oblidar el tema més punyent per a totes les dones: el càncer de mama. Tot i que encara no hem fixat una data precisa, esperem, durant el mes de novembre, poder-vos oferir una nova xerrada sobre la prevenció i la detecció precoç d’aquest mal, que, per desgràcia, cada dia és més freqüent.

Una activitat que ens fa molta il·lusió pel que té de convivència i d’interrelació entre nosaltres, és el de les sortides col·lectives. També pel mes de novembre, n’estem preparant una de dos dies de durada a la ciutat de València. Visitarem la Ciutat de les Ciències, l’Aquari, el Miquelet, el casc antic... tot allò que ens vingui de gust i que el temps (cronològic i atmosfèric) ens permeti visitar. Apunteu-vos-hi! Com més serem, més riurem... i menys pagarem!

Sabem que moltes de les nostres associades esperen ja els nostres cursets monogràfics. Enguany volem fer bricolatge, jardineria, cuina... Els vostres suggeriments seran sempre benvinguts i intentarem organitzar cursos de qualsevol activitat per a la qual hi hagi prou interès i espai adequat on desenvolupar-la.

Durant el curs us anirem informant de tot allò que programem, ja es tracti de xerrades, sortides, cursos o qualsevol altra cosa. Estigueu al cas! I no oblideu les nostres activitats habituals. Si voleu més informació no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Dones: Us agrada l’artesania? Voleu pintar, fer ceràmica, patchwork, macramé, puntes al coixí?. Us agradaria aprendre anglès, informàtica, jardineria? Voleu trobar l’equilibri corporal i mental amb el ioga? Veniu a conèixer-nos! Ens trobareu al carrer Jaume Balmes, 3 – 08757 Corbera de Llobregat; i també als telèfons 659.182.748 i 678.037.242.
Donesatenea@gmail.com - http://www.donesatenea.blogspot.com/