dimarts, 8 de gener del 2008

DINAR DE NADAL

El dilluns, 17 de desembre de 2007, se celebrà, al local social del carrer Balmes, el dinar de Nadal d’Atenea, l’Associació de Dones Corberenques.
La taula, amb estovalles amb cristalls de neu i pares Noël, i decorada amb espelmes daurades i altres motius nadalencs, feia un goig extraordinari. I les vint-i-cinc sòcies que assistiren al dinar gaudiren d’un àpat magnífic, a base de canelons amb bolets, bacallà amb espinacs i fruits secs, i una crema catalana a la qual hauríem donat millor nota si hagués estat una mica més moreneta, encara que no arribés a “cremada”.
El menú, regat amb vins de qualitat i cava del nostre, tingué un afegitó deliciós: un pastís artesà ofert per la reconeguda cuinera Maria Punter, que fou molt celebrat i del qual no en quedà ni una engruna. Òbviament, no hi faltà el cafè ni el tallat per a qui en volgués, tot i que la manipulació de la cafetera causà algun ensurt a les esforçades voluntàries.
Com és costum, l’Associació complimentà les monitores i els agraí la seva tasca tot oferint a cadascuna un petit obsequi.
Però d’allà ningú no en sortí amb les mans buides: cada sòcia assistent trobà davant del seu plat una bosseta molt bonica, a l’interior de la qual hi havia un clauer perquè no perdem la clau de l’amistat, uns caramels per endolcir-nos la vida, i un bocí de carbó perquè ser bones cada dia no és tan fàcil!
Per acabar el capítol de regals, es rifà una preciosa peça d’artesania, gentilesa de la monitora Montserrat Sitjes i Carreres, que anà a parar a les mans d’aquesta afortunada cronista.
No hi hagué discursos, però sí gran xerinola, i la tradicional cantada de nadales i villancets.
Feliç Nadal a tothom!